SuperGalaxy írta:Jó lenne egy kiegészítő, amiben le lehet ereszkedni a gázóriások légkörébe, egy űrhajó-képesség megvétele után. És a bolygóknak lehet egy bizonyos gáz-szint mutatója, amit különböző eszközökkel lehetne emelni, illetve csökkenteni. Aztán lehetnének lebegő kolóniák, amik gázt termelnek ki. Azzal meg a fűszerhez hasonlóan lehetne kereskedni.
Aca írta:Miért?Pedig a bálnák is így lettek
Mata4Nui írta:Miért, az az őslény is így alakult ki, amiből a dinók, aztán mi lettünk.
sEcret írta:Szerintem mi nagyon nem egy faj vagyunk a dínókkal.
Gergő írta:Én egy ojan kiegészítőre vágyom,hogy lehet több galaxisom,és ezeket az űrben is meg lehetne látogatni.És hozzá felújított űrfázis,kiszedni a hologramott,helyette berakni egy GK-s lesugárzót,és az épület és a járműlaborban be lehetne rendezni belül is.És még egy csomó mindent.
SuperGalaxy írta:Gergő írta:Én egy ojan kiegészítőre vágyom,hogy lehet több galaxisom,és ezeket az űrben is meg lehetne látogatni.És hozzá felújított űrfázis,kiszedni a hologramott,helyette berakni egy GK-s lesugárzót,és az épület és a járműlaborban be lehetne rendezni belül is.És még egy csomó mindent.
De nem értem, minek több galaxis? Ez az egy, a millió csillagával nem elég? De a rendes lesugárzásnak bármely bolygóra én is örülnék![]()
Törzsi fázist kéne még valahogy feldobni.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég