Kiegészítők

Találgatások a kiegészítőkről és az elemekről.

Re: Kiegészítők

Új hozzászólásSzerző: SuperGalaxy Dátum: 2010.07.30. 21:33

Jó lenne egy kiegészítő, amiben le lehet ereszkedni a gázóriások légkörébe, egy űrhajó-képesség megvétele után. És a bolygóknak lehet egy bizonyos gáz-szint mutatója, amit különböző eszközökkel lehetne emelni, illetve csökkenteni. Aztán lehetnének lebegő kolóniák, amik gázt termelnek ki. Azzal meg a fűszerhez hasonlóan lehetne kereskedni. :)
A SPORE egy fogalom, aminek nincs pontos meghatározása... De aki kipróbálta, azt ez már nem érdekli...
SuperGalaxy

Nem: Férfi
DNS pontok: 3
Miért kapta a DNS pontjait?: +2 MSP; +1 Top5
Sporepedia név: SuperGalaxys

Új hozzászólásSzerző: Aca Dátum: 2010.07.31. 10:24

SuperGalaxy írta:Jó lenne egy kiegészítő, amiben le lehet ereszkedni a gázóriások légkörébe, egy űrhajó-képesség megvétele után. És a bolygóknak lehet egy bizonyos gáz-szint mutatója, amit különböző eszközökkel lehetne emelni, illetve csökkenteni. Aztán lehetnének lebegő kolóniák, amik gázt termelnek ki. Azzal meg a fűszerhez hasonlóan lehetne kereskedni. :)

Nem mondasz hülyeséget :D
Aca
Adminisztrátor

DNS pontok: 0
Sporepedia név: Accca

Új hozzászólásSzerző: SuperGalaxy Dátum: 2010.07.31. 10:55

És mondjuk három gázszint lenne, minél több, annál több gázkitermelőt építhetnél. Aztán, hogyha a gázszintet teljesen lecsökkented, akkor kőzetbolygóvá válik, amit már "simán" lehetne terraformálni :) Aztán jó lenne még egy civ. fázisos kieg, amiben lehetne fegyvereket gyártani egy fegyverlaborban, és kereskedni. Valahogy úgy, mint az űrfázisban. :D
A SPORE egy fogalom, aminek nincs pontos meghatározása... De aki kipróbálta, azt ez már nem érdekli...
SuperGalaxy

Új hozzászólásSzerző: M. Peti Dátum: 2010.07.31. 18:47

Jó ötleteid vannak :) A gázos cucc is jó, csak akkor már szerintem érdekesebb dolgokat is csinálhatna a Maxis, ha már valamivel végre folytatják a Sporet. A fegyverlabor meg tényleg nagyon jó ötlet! A kereskedésen mondjuk valamit azért kéne alakítgatni szerintem, mert az űrfázisos verzió valahogy nem annyira illik be a civ. fázisba.
M. Peti
Adminisztrátor

Miért kapta a DNS pontjait?: Nincs DNS pontja
Sporepedia név: MPeti

Új hozzászólásSzerző: SuperGalaxy Dátum: 2010.07.31. 21:34

Végül is mindegy, hogy, csak lehessen. Aztán arra gondoltam még, hogy katonákat lehessen felszerelni, meg erődöket építeni. És egy országot csak akkor lehetne elfoglalni, ha mindegyik erődjét megsemmisíted, mert különben mindig visszafoglalják a városaikat. És ha elfoglalsz egy országot, ami így azért keményebb dió lenne, kapnál új felszerelést a katonáidnak, meg a fegyverlaborba. Ja, és persze, hogy azért mégse lehessen rögtön antianyagrakétát venni, lenne a fegyverlaborban egy bonyolultságmérőhöz hasonló kis mutató, ami minél feljebb van, annál több város után tudod megvenni a fegyvert. Szerintem ez így egy jó kieg lenne :D
SuperGalaxy

Új hozzászólásSzerző: M. Peti Dátum: 2010.08.01. 12:37

Szerintem is :D Sokan panaszkodnak, hogy elég lebutított a civ. fázis, és tényleg ráférne egy kis bonyolítás, és ezzel szerintem teljesen jó lenne, ráadásul nincs is semmi gond azzal, hogy mondjuk beavatkozik a játék valami más részével is, és azt is alakítani kell, mert a fázison kívül semmit nem kell változtatni.
M. Peti
Adminisztrátor

Új hozzászólásSzerző: Aca Dátum: 2010.08.01. 18:13

De a textúra részletességét max grafikán, és a házak szélesebb skáláját ha méretét változtatom.
Aca
Adminisztrátor

Új hozzászólásSzerző: M. Peti Dátum: 2010.08.01. 18:50

Öööööööööö... mivan? :?
M. Peti
Adminisztrátor

Új hozzászólásSzerző: Aca Dátum: 2010.08.01. 20:18

Írtad, hogy a fázisokon kívül semmit nem kell változtatni, én írtam, hogy szerintem még mit kellene :)
Aca
Adminisztrátor

Új hozzászólásSzerző: M. Peti Dátum: 2010.08.02. 12:55

Jaa, én azt nem úgy értettem :D Azt mondtam, hogy SuperGalaxy ötletét követve a civ. fázison kívül semmit nem kell változtatni, mert nem avatkozik az bele a játék többi részébe. Mert pl. a vízi fázisnál felmerülne a kérdés, hogy mi van a személyiségkártyás rendszerrel, mert az ezzel felborul, hiszen 4 helyett 5 fázis kerül az űr elé.
M. Peti
Adminisztrátor

Új hozzászólásSzerző: SuperGalaxy Dátum: 2010.08.02. 13:35

Köszi :) Amúgy meg hogyha már a vízi fázis szóba került. Igaz, bekavarna a személyiségkártyás részbe, ezért én inkább úgy raknám bele, mint a sejtfázis megtoldásaként. Hogy mondjuk akkor vízi fázis lenne az első, és annak az első felében még csak sejt vagy, utána meg már fejlett vízi lény. Ehhez mit szólnátok?
SuperGalaxy

Új hozzászólásSzerző: Aca Dátum: 2010.08.02. 20:39

Én jobban örülnék egy külön fázisnak, a kártyákat meg oldják meg valahogy, hisz a játékot úgy tervezték, hogy kibővíthető legyen. De ez a vízifázis amúgy elég érdekes dolog. Hogy legyen? A sejtfázis után választhatunk, hogy kimegyünk vagy maradunk? Annak úgy nem lenne sok értelme. Mindenképp kell játszanunk és utánna eldönthetjük? Az is buta megoldás, hisz ha maradunk jönne a törzsifázis (sejt+viz+törzsi+civ+űr=5) (víz alatt, mert ilyet is terveztek) viszont ha megyünk akkor meg a lényfázis és csak azután jönne a törzsifázis. (sejt+viz+lény+törzsi+civ+űr=6) Így megint gon lenne a szkártyákkal. Én úgy oldanám meg, hogy a lényfázis egybe lenne a vízifázissal. Bármikor eldönthetnéd, hogy hol legyél, csak ha éppen víz alatt akarsz lenni akkor kell venned kopoltyút, vagy valami olyan dolgot amivel életben tudsz maradni, ha meg a szárazon van kedved játszani akkor tüdő. Így nem lenne gond a kártyákkal sem, a kecske is jóllakna és a káposzta is megmaradna. És így mindenképp jöhetne utánna a törzsifázi. Ha vízi lényként fejeznéd be viz alatt és fordítna.
Aca
Adminisztrátor

Új hozzászólásSzerző: sEcret Dátum: 2010.08.03. 09:37

Az összeolvasztás nekem is bejön, annyi módosítással, ha kimentél a vízből, már nem mehetsz vissza.
Üdv.: sEcret
Szabályzat | GYIK | Cikkek és leírások | Tipptár | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!
sEcret
Adminisztrátor

Miért kapta a DNS pontjait?: (nincs DNS pontja)
Sporepedia név: sEcret

Új hozzászólásSzerző: Aca Dátum: 2010.08.03. 17:19

Miért? :D Pedig a bálnák is így lettek :D
Aca
Adminisztrátor

Új hozzászólásSzerző: Viperahal Dátum: 2010.08.03. 17:36

Aca írta:Miért? :D Pedig a bálnák is így lettek :D

Valahogy így: http://www.youtube.com/watch?v=8cn0kf8mhS4

Az is jó lenne ha lehetne a kettő szervet kombinálni, és akkor közlekedhetne ki/be. :D
Csak intelligens élőlényekkel kommunikálok!
Viperahal

DNS pontok: 13
Miért kapta a DNS pontjait?: +5 ti küldtétek; +6 tippelde; +2 my sporepedia;
Sporepedia név: viperahal

Új hozzászólásSzerző: sEcret Dátum: 2010.08.06. 07:40

Juj. Ez durva. Nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörpénhet. :D
Szabályzat | GYIK | Cikkek és leírások | Tipptár | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!
sEcret
Adminisztrátor

Új hozzászólásSzerző: Mata4Nui Dátum: 2010.08.07. 15:18

Miért, az az őslény is így alakult ki, amiből a dinók, aztán mi lettünk.
Mata4Nui

Tartózkodási hely: A világ közepében, egy házban, a gép előtt, és ha nem ott, akkor a padot kaparom a suliban.
Sporepedia név: Mata4Nui

Új hozzászólásSzerző: sEcret Dátum: 2010.08.08. 21:37

Szerintem mi nagyon nem egy faj vagyunk a dínókkal.
sEcret
Adminisztrátor

Új hozzászólásSzerző: SuperGalaxy Dátum: 2010.08.12. 12:18

Mata4Nui írta:Miért, az az őslény is így alakult ki, amiből a dinók, aztán mi lettünk.

"Ő" kijött a vízből, a bálnák meg visszamentek.

sEcret írta:Szerintem mi nagyon nem egy faj vagyunk a dínókkal.

Hát nem XD
SuperGalaxy

Új hozzászólásSzerző: Gergő Dátum: 2010.08.13. 09:35

Én egy ojan kiegészítőre vágyom,hogy lehet több galaxisom,és ezeket az űrben is meg lehetne látogatni.És hozzá felújított űrfázis,kiszedni a hologramott,helyette berakni egy GK-s lesugárzót,és az épület és a járműlaborban be lehetne rendezni belül is.És még egy csomó mindent. 8)
Gergő

Tartózkodási hely: A Tejútrendszerben,a Nap csillagrendszerben,a Föld szarkupacon...
Sporepedia név: Nincs aktív név.

Új hozzászólásSzerző: SuperGalaxy Dátum: 2010.08.13. 11:22

Gergő írta:Én egy ojan kiegészítőre vágyom,hogy lehet több galaxisom,és ezeket az űrben is meg lehetne látogatni.És hozzá felújított űrfázis,kiszedni a hologramott,helyette berakni egy GK-s lesugárzót,és az épület és a járműlaborban be lehetne rendezni belül is.És még egy csomó mindent. 8)

De nem értem, minek több galaxis? Ez az egy, a millió csillagával nem elég? De a rendes lesugárzásnak bármely bolygóra én is örülnék :D
Törzsi fázist kéne még valahogy feldobni.
SuperGalaxy

Új hozzászólásSzerző: Mata4Nui Dátum: 2010.08.13. 22:24

SuperGalaxy írta:
Gergő írta:Én egy ojan kiegészítőre vágyom,hogy lehet több galaxisom,és ezeket az űrben is meg lehetne látogatni.És hozzá felújított űrfázis,kiszedni a hologramott,helyette berakni egy GK-s lesugárzót,és az épület és a járműlaborban be lehetne rendezni belül is.És még egy csomó mindent. 8)

De nem értem, minek több galaxis? Ez az egy, a millió csillagával nem elég? De a rendes lesugárzásnak bármely bolygóra én is örülnék :D
Törzsi fázist kéne még valahogy feldobni.

Mondjuk, a több galaxisnak én is örülnék, meg a tözsi, és űrfázist feldobni... A rendes lesugárzás mellett meg az lenne a legjobb, ha MIND2-T le lehetne dobni, és akk már multi az egész, de ne szaladjunk ennyire előre..... xD(-(
Mata4Nui

Tartózkodási hely: A világ közepében, egy házban, a gép előtt, és ha nem ott, akkor a padot kaparom a suliban.
Sporepedia név: Mata4Nui

Új hozzászólásSzerző: Futamidőgép Dátum: 2010.08.29. 10:29

Szerintem veszettül jó móka lenne haverokkal együtt játszani a Spore-al online, de persze ez ilyen "csak invitálós" dolog, tehát hackerekre nem lehet számítani. =P Pl. Végignyomni az egész játékot 2 személlyel, csak a problémák, meg a végeláthatatlan programozások nem engedélyezik ezt. =(
Életfilozófiám: Az Esély filozófiája! :D
Futamidőgép

Tartózkodási hely: A Galaxis minden pontján-Ahol a legtöbb kaland van! :D
DNS pontok: 6
Miért kapta a DNS pontjait?: +2 My Sporepedia; +4 Ti küldtétek;
Sporepedia név: Futamidogep

Új hozzászólásSzerző: Gergő Dátum: 2010.08.30. 13:26

Több galaxis azért lenne jó,mert akkor monduk egyikbe saját alkotások vannak,és a másika meg Maxis kreálmányait tennéd bele.Vagy mások is játszanak a gépen és azért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gergő 2010.08.30. 13:29-kor.
Gergő

Tartózkodási hely: A Tejútrendszerben,a Nap csillagrendszerben,a Föld szarkupacon...

Új hozzászólásSzerző: Gergő Dátum: 2010.08.30. 13:27

Szerintem is lehetne a haverokkal eggyütt játszani,ufóban,lényként,vagy sejtként.És egy galaktikus csatatér,úgy,hogy az űrfázisban szerzel egy ellenséget,és mondhatnád neki,hogy csatázzunk,ha nyersz,ők elusztulnak,ha nem,akkor elfoglalják a rendszereidet,és hogyha nics legalább 5 kolóniád,akkor a bolygókütyüvel kinyiffantanak (a bolygó(idat)).Na ez lenne a neve: Galaktic háború!
Gergő

Előző

Vissza: Találgatások